Promess

  • szervoprések és nyomatékmérők

A Promess cég egyike a világ legjelentősebb szervo prés gyártójának.
Termékeit a legnagyobb és legjelentősebb autóipari gyártók és azok beszállítói jelentős mennyiségben használják.
Felhasználási területek még: robotra szerelt berendezések, lemezmegmunkálás, nagy sebességű lyukasztás stb.

A PROMINO EGY OLCSÓ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ IPARI SZÁMÍTÓGÉP KÉT VÁLTOZATBAN

A nyomógombos NETBOXm és a érintőképernyős PROTAMO alkalmazás-specifikus moduláris mérőrendszerek egyszerűen összeállíthatók

A NETBOXM EGY MODULÁRIS NAGYSEBESSÉGŰ MÉRŐINTERFÉSZ

Ethernet-en keresztül csatlakozik a mérőkomputerhez. A mérőrendszerek egyszerűen bővíthetők moduláris, egymásra rakható, egymást követő dobozokkal.

A PROTAMO EGY 22 "-ES ÉRINTŐKÉPERNYŐ IP 54 IPARI PC

Az érintőképernyő üveg felülettel rendelkezik. A PROMESS mérőszoftverben egyetlen gombnyomással megjelenítheti a mérőállomás virtuális billentyűzetét, így nincs szükség külső klaviatúrára.

PRONIMAX V5 MÉRŐSZÁMÍTÓGÉP

Több mint 35 év fejlesztés és optimalizálás utána a PRONIMAX 5. generációja megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Microsoft Windows 10 és az SPC 2.x szoftverünkkel érkezik. Az elődökhöz hasonlóan a készülék is teljesen be van zárva, és nagyon hatékony hőcserélő rendszerrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy semmilyen külső levegő nem kerül a készülékbe, fröccsenő és porálló, és 10-45 ° C környezeti hőmérsékleten használható.

PRONITRON T5 MÉRŐÁLLOMÁS

A készülék 4-16 bemenetet kínál induktív vagy inkrementális érzékelőkhöz. A PRONITRON T5 háza fröccsenő és porálló. Az elektronikai egységeket a környezettel való légcsere nélkül hűtik. A készülék teljes mértékben a kompatibilitás a PRONIMAX V5 családdal.

A QU-MO EGY IPARI HÁZBAN ELHELYEZETT MÉRŐSZÁMÍTÓGÉP, AMELY SEGÍT AZ ALKATRÉSZEK INTUITÍV ÉS GYORS MÉRÉSÉBEN

Növelje gyártása minőségét és csökkentse a selejt mennyiségét. A QU-MO kiválóan alkalmas a kész alkatrészek bejövő és kimenő ellenőrzésére is. Kerülje el a hibákat a mérési adatok gyűjtése során, és takarítson meg időt. Egyszerűsítse mérési módszertanát, és tegyen egy lépést a digitalizálás felé. Még midig kézzel dokumentálja, vagy papíralapú dokumentumokból gépeli át a mérési eredményeket? Miért ne kombinálná a kettőt egy készülékben, hogy gyors áttekintést kapjon.

KÉRJEN AJÁNLATOT

Ajajj, valami balul sült el…