Kereskedelem-Képviseletek

Cégképviseletek:

logo_afag

AFAG AG. CH Huttwil
pneumatikus és elektromos szerelőelemek

rezgőadagoló komponensek ill. kpl. adagolók

Az AFAG cég több mint 50 éve a világ élvonalába tartozó szerelő modulokat, egyedülállóan csendes és megbízható rezgőadagolókat gyárt. Gyakorlatilag minden nevesebb autóipari, gyógyszeripari (tisztatérben is) háztartási gépek valamint kommunikációs berendezések gyártói használják a moduljaikat.

Kiemelt terület számunkra a hazai rezgőgyártás. A jól ismert és rendkívül megbízható AFAG elemekből hazai rozsdamentes rezgőtányér gyártásával tudunk nagyon rövid határidőre komplett rezgőadagolókat gyártani ill. szállítani.

www.afag.com


logo

Stöger Automation GmbH csavarozás technika

A céget Lorenz Stöger úr – jelenleg is tulajdonos – alapította 1987 – ben. Az elmúlt években a csavarozás technika területén jelentős fejlődés volt tapasztalható. A Stöger cég tevékenysége pontosan illeszkedik ebbe a trendbe, amit jelentős szabadalommal védett megoldásaik is bizonyítanak.

www.stoeger.com


logo

Promess GmbH szervo prések – nyomatékmérők

A Promess cég egyike a világ legjelentősebb szervo prés gyártójának. Termékeit a legnagyobb és legjelentősebb autóipari gyártók és azok beszállítói jelentős mennyiségben használják. Felhasználási területek még: robotra szerelt berendezések, lemezmegmunkálás, nagy sebességű lyukasztás stb.

www.promessmontage.de


adactech

Adachtech GmbH adagolás technika, zsírzás – kenés

Az Adachtech GmbH svájci alapítású cég, jelenleg a Promess GmbH – val együttműködve, tulajdonosi megosztásban gyárt adagoló szelepeket, vezérléseket ill. tartályokat. A gyártási palettában nagy sebességű piezzós adagoló szelep ill. az ehhez alkalmas vezérlés is megtalálható. Rendkívüli sebessége és pontossága lehetővé teszi kis mennyiségű – időnként agresszív – anyagok adagolását pld. az óraipar valamint az autóipar részére.

www.adactech.com


gechterlogo

Gechter GmbH kézi -, pneumatikus és hidraulikus prések

A Gechter cég családi vállalkozásként indult és jelenleg is a család tulajdonában van. Programjukban szerepelnek a kézi – karos, pneumatikus, levegőrásegítéses ill. hidraulikus prések. A préseket a vevők kívánságának megfelelően a legmodernebb vezérlésekkel és baleset megelőzés miatt biztonsági berendezésekkel látják el. Vevői a legnagyobb autóipari gyártók, azok beszállítói és mindazok akik lemezmegmunkálással foglalkoznak.

 www.gechter.de


obj_logo

ARGO – Hytos hidraulika elemek, szűrők

Az ARGO – Hytos cég a legjelentősebb hidraulika elem gyártó Európában. Mi az ARGO cég hidraulika ill. kenőolaj szűrőit forgalmazzuk. A szűrők több esetben már beépített állapotban érkeznek Magyarországra. Feladatunk az ilyen berendezések pótalkatrésszel való kiszolgálása a felhasználók megelégedésére. Raktárunkban jelentős szűrőbetét készlettel rendelkezünk az ismert szűrőkhöz.

www.argo-hytos.com


Nyomtatható verzió


Küldje tovább ismerősének